specma

EN STARK NORDISK AKTÖR PÅ EN GLOBAL MARKNAD

Sedan januari 2016 bildar det danska bolaget Hydra och det svenska bolaget Specma, nordens största aktör inom hydraulikbranschen. Tillsammans genererar verksamheterna en omsättning på över 2 miljarder SEK och sysselsätter fler än 1000 människor.

Sedan 1918 har Specma varit en partner till kunder inom tillverkande industri, processindustri och hydraulisk eftermarknad. Verksamheten är indelad i två divisioner för ett tydligt  fokus på respektive marknad:

*       OEM

*       Industry & Aftermarket

Med egen design, konstruktion och produktion av hydraulik- och smörjsystem, ventilblock, slangar och rör servar Hydra och Specma kunder i Danmark, Sverige, Finland, Norge, Polen, Kina, USA, Brasilien, Indien och Spanien.

www.specmahydraulic.se / www.specma.com


hotscreen

"Din starka leverantör!"

Hot Screen AB är ett företag som producerar värmetransfer och maskiner för applicering av värmetransfer på plagg. Vi har sedan starten 1991 fortsatt att höja kvaliteten på våra produkter samtidigt som vi kortat leveranstiderna. Som en direkt konsekvens av det pressar vi ner priserna på värmetransfer, ger våra återförsäljare goda marginaler och våra konkurrenter en riktig utmaning!

Med 50 000 värmetransfer producerade varje dag så är vi Europas största och snabbast växande producent. Vi är idag stolt leverantör till de största producenterna och deras återförsäljarnät av yrkes och profilkläder i Sverige.

Vi ligger även i framkant med vårt miljöarbete och vår produktserie "Stark Värmetransfer" är godkänd enligt Öko-Tex 100. Dessutom är den helt Ftalatfri. (Öko-Tex certifikat) miljöaspekten har blivit den viktigaste hänsyn vi tar och vägs in i alla beslut. Läs gärna fliken miljö för vår miljöpolicy.

När du väljer Hot Screen AB som leverantör så väljer du också personlig service med ansvartagande för våra produkter. Konkurrenskraftiga priser och korta produktionstider är något du får på köpet!


mp5 sweden

Smide

Vi har under flera år tillverkat staket, grindar, balkongräcke mm i smide. I dom flesta fall så väljer kunden att pulverlackera dessa vilket vi också ombesörjer. Kunderna älskar att få vara med att utforma sin "egna" stil och att göra detta efter eget tycke och smak.

Fixturer

Våra kunder är idag i många fall underleverantörer inom bilindustri vilket ställer stora krav på kvalitèt och produktivitet. När vi offererar produkter tycker vi det är av stor vikt att man tar hänsyn till årsvolymer och arbetstimmar i svetsrobot eller manuell svetstid.
 
Detta gäller givetvis i våra monteringsfixturer också!

Här kommer både ergonomi, ekonomi och lyhördhet in och vi tror att detta gör oss till en bra leverantör av våra produkter.


Leverantörer

sunnyside jehander motorex aspen mocomp

 


Kalendersponsorer

kalender2016